Hulp nodig of direct contact? Bel 0548-543533

Over Tip Top Design

TipTop Design

Tip Top design produceert en verkoopt schuifwanden, schuifwandkasten en inloopkasten. Verder restaureert Tip Top Design brocante meubels en beschikt men over een eigen zandstraal afdeling. De schuifwanden en schuifkasten zijn telkens uniek en worden speciaal gemaakt. Bij ons geen massaproduct zoals de schuifwanden Ikea, schuifwanden Gamma, schuifwand Praxis of andere bouwmarkten. Wij leveren topkwaliteit als het gaat om de schuifwand, schuifwand kast, maar ook als het gaat om een glazen schuifwand of een schuifwand metaal. Wij komen bij u opmeten en zorgen voor een duidelijke offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Als kwaliteit een pré is

Naast schuifwanden en kasten leveren wij ook laminaat, sfeerhaarden en maatwerk meubelen om uw interieur helemaal compleet te maken en af te stemmen op uw wensen.

Op onze website informeren wij u uitvoerig over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Maar natuurlijk ontvangen wij u ook graag in onze showroom om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn.

Voor Na

Herstellen of bewerken

Wij kunnen meubels zandstralen. Zelf zandstralen is een vak apart, dat moet vakkundig gebeuren. Zandstralen meubilair, zoals zandstralen kasten, zandstralen tafels etc. geeft een unieke mogelijkheid om meubels weer van een fris uiterlijk te voorzien. Wilt u zelf zandstralen overweeg dan eens of u het aan ons gaat uitbesteden. Wij beschikken over een zandstralen compressor, Wilt u hulp bij een herontwerp van uw geliefde meubels, kom dan eens naar onze showroom voor een kop koffie. Wij helpen meubels herontwerpen, geven advies over het zandstralen en wellicht geven wij u extra inspiratie  als het gaat om uw interieur inrichting en uw eigen ideeën over uw interieur. 

Timmerwerken

Timmerman gezocht of specifieke timmerwerken wensen? Wij helpen ook als het gaat om timmeren, timmerwerken in en om het huis. Voor zowel uw timmerwerk interieur, timmerwerken tuin of het timmeren slaapkamer interieur. Wij leveren kwaliteit, geven timmerwerk advies of helpen uw architect bij het timmeren van bouw en verbouwplannen.

Zoekt u een timmerman Rijssen, timmerman Wierden, timmerman Nijverdal, timmerman Goor of elders in de regio timmerman Twente? Wij kunnen timmerwerken uitvoeren in geheel noordoost Nederland.