Hulp nodig of direct contact? Bel 0548-543533
Tip Top Design

Tip Top Design

100% maatwerk met 15 jaar garantie

Alleen de beste kwaliteit. Onze werkwijze staat garant voor een perfect eindproduct dat naadloos past in uw interieur. Wij komen bij u opmeten en zorgen voor een duidelijke offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Winkel Rijssen

Tip Top design levert schuifwanden, schuifwandkasten, inloopkasten, brocante meubels voor elk interieur. Altijd 100% maatwerk, gebruik van de beste houtmaterialen, metalen of glazen accessoires en altijd met 15 jaar garantie. Dat maakt Tip Top Design uniek. Onze werkwijze staat garant voor een perfect eindproduct dat naadloos past in uw interieur, Wij komen bij u opmeten en zorgen voor een duidelijke offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Naast een schuifwandkast, schuifwand, inloopkast en andere meubels die uw interieur compleet maken kunt u ook bij ons terecht voor timmerwerken ten behoeve van terrasoverkappingen, dakkapellen en meer.

Op deze website informeren wij u graag zo uitvoerig mogelijk, maar bezoekt u vooral onze winkel in Rijssen eens. Een kopje koffie is zo gezet en wij gaan graag samen met zitten om uw droominterieur samen te stellen.

Bezoek + bestel in onze webshop

Bestel hier

Bezoek onze webshop voor een greep uit ons assortiment